Kovászos kenyér készítés
Azt hallottad sok idő kell hozzá? Megrémít a bulk, a sziromhajtás kifejezés? Nem kirakat kenyeret akarsz készíteni, hanem egyszerűen egészséges kenyeret? Szeretnéd, ha a kenyérsütést be tudnád illeszteni a pörgős mindennapokba?
Sokáig nekem is frusztrációt okozott, hogy nem tudtam olyan szép nyuszifüles, nagy lyukú kenyeret készíteni, mint amilyenek az interneten jöttek velem szemben. Már kezdtem feladni azon törekvésem, hogy csak kovászos kenyeret készítsek, mert egyszerűen nem sikerült csodálatosan szépre. Persze a család megette mindet és biztattak, hogy ne adjam fel, mert finomak és nem a kinézet számít., hisz nem baj, ha nem mindegyik szép. Ha nem bírja a kezed a dagasztást, akkor se ess kétségbe, megmutatom, hogyan tudsz jó kenyeret csinálni így is.
A 4 órás program az alábbiakból fog állni:- kovász elmélet és gyakorlat- közös kenyérkészítés- az általad elkészített kenyeret a workshop végén hazaviheted és otthon megsütheted, persze minden útmutatást megkapsz hozzá
- kapsz kovászt, amivel már a saját otthonodba kísérletezhetsz- felmerülő kérdések megválaszolása
- közös kenyér sütés és kóstoló házi kencékkel
Ár:
- 22 000 Ft/fő, ami magában foglal egy darab gyékény szakajtót és egy befőttes üveget is
- 15 000 Ft/fő ha hozol egy műanyag tálat, vagy szakajtót és egy befőttes üveget (erről szólj előre, légyszi)
Jelentkezés
E-mailben: ordoglakatkisgazdasag@gmail.com
Telefonon: +36 20 554 7333
Árgyelán Alexandra