Nyári ízek télire


Szeretnéd a nyár ízeit télen is élvezni tartósítószer-mentesen? Lekvárt szeretnél készíteni és savanyúságot? Szörpöket is üvegbe zárnád? Szeretnél aszalni, szárítani? Gyere el, mutatok egy csomó értelmes dolgot, amiket én csinálok!

A 4 órás program az alábbiakból fog állni:

- befőzés alapjai

- lekvár és szörp egyszerű készítési módja

- kence készítése

- savanyúság készítése pl svéd ubisali

- levesalap üvegbe zárása

- szó lesz az aszalásról, szárításról is

- megkóstoljuk amiket készítünk

Az elkészített ételek az évszaktól függően alakulnak, de erről minden résztvevővel előre beszélni fogunk.

Résztvevők száma: a workshop 4 fő jelentkezésével indul és 6 fő a maximum résztvevők száma egy alkalommal. Nincs előre meghatározott időpont, ha megvan a minimum 4 jelentkező, akkor egyeztetünk egy olyan időpontot, ami mindenkinek jó.

Ár: 14 000 Ft/fő

Jelentkezés

E-mailben: ordoglakatkisgazdasag@gmail.com

Telefonon: +36 20 554 7333

Árgyelán Alexandra

Ördöglakat Kisgazdaság
2021
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el