Nyári ízek télire
Szeretnéd a nyár ízeit télen is élvezni tartósítószer-mentesen? Lekvárt szeretnél készíteni és savanyúságot? Szörpöket is üvegbe zárnád? Szeretnél aszalni, szárítani? Gyere el, mutatok egy csomó értelmes dolgot, amiket én csinálok!
A 4 órás program az alábbiakból fog állni:
- befőzés alapjai
- lekvár és szörp egyszerű készítési módja
- kence készítése
- savanyúság készítése pl svéd ubisali
- levesalap üvegbe zárása
- szó lesz az aszalásról, szárításról is
- megkóstoljuk amiket készítünk
Az elkészített ételek az évszaktól függően alakulnak, de erről minden résztvevővel előre beszélni fogunk.
Résztvevők száma: a workshop 4 fő jelentkezésével indul és 6 fő a maximum résztvevők száma egy alkalommal. Nincs előre meghatározott időpont, ha megvan a minimum 4 jelentkező, akkor egyeztetünk egy olyan időpontot, ami mindenkinek jó.
Ár: 14 000 Ft/fő
Jelentkezés
E-mailben: ordoglakatkisgazdasag@gmail.com
Telefonon: +36 20 554 7333
Árgyelán Alexandra