Fermentálás

Kipróbálnád a fermentálást? Szeretnél egészségesebben étkezni? Tarts velem, nézzük meg ezt a rendkívül izgalmas és sokszínű módszert. Fermentálással készített ételek jótékonyan hatnak az ember immunrendszerére és idegrendszerére, sőt még finomak is.

A 3 órás program az alábbiakból fog állni

- elméleti ismertető a fermentálásról

- a fermentálás testre gyakorolt hatásáról dióhéjban

- gyakorlati bemutató: fermentált zöldség, ecet, üdítő készítése

- felmerülő kérdések megválaszolása

- kóstolunk is pár finomságot

Az általad elkészített fermentált zöldséget, üdítőt, ecetet, a workshop végén hazaviheted

Résztvevők száma: a workshop 4 fő jelentkezésével indul és ennyi a maximum résztvevők száma is egy alkalommal. Nincs előre meghatározott időpont, ha megvan a 4 jelentkező, akkor egyeztetünk egy olyan időpontot, ami mindenkinek jó.

Ár: 12 500 Ft/fő

Ha hozol 3 db 7 dl-es befőttes üveget kupakkal (erről szólj előre, légyszi) , akkor 11 500 Ft/fő 


Jelentkezés

E-mailben: ordoglakatkisgazdasag@gmail.com

Telefonon: +3620 554 7333

Árgyelán Alexandra



Ördöglakat Kisgazdaság
2021
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el