Fermentálás
Kipróbálnád a fermentálást? Szeretnél egészségesebben étkezni? Tarts velem, nézzük meg ezt a rendkívül izgalmas és sokszínű módszert. Fermentálással készített ételek jótékonyan hatnak az ember immunrendszerére és idegrendszerére, sőt még finomak is.
A 3 órás program az alábbiakból fog állni
- elméleti ismertető a fermentálásról
- a fermentálás testre gyakorolt hatásáról dióhéjban
- gyakorlati bemutató: fermentált zöldség, ecet, üdítő készítése
- felmerülő kérdések megválaszolása
- kóstolunk is pár finomságot
Az általad elkészített fermentált zöldséget, üdítőt, ecetet, a workshop végén hazaviheted
Résztvevők száma: a workshop 4 fő jelentkezésével indul és ennyi a maximum résztvevők száma is egy alkalommal. Nincs előre meghatározott időpont, ha megvan a 4 jelentkező, akkor egyeztetünk egy olyan időpontot, ami mindenkinek jó.
Ár: 12 500 Ft/fő
Ha hozol 3 db 7 dl-es befőttes üveget kupakkal (erről szólj előre, légyszi) , akkor 11 500 Ft/fő
Jelentkezés
E-mailben: ordoglakatkisgazdasag@gmail.com
Telefonon: +3620 554 7333
Árgyelán Alexandra